λογοτεχνεσ

ΜΑΡΝΕΛΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΟΝΟΜΑ:

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΕΠΙΘΕΤΟ:

ΜΑΡΝΕΛΗ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ:

ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Έχω εκδώσει δύο Ποιητικές συλλογές:

«Συλλογισμοί», Ιδιωτική Έκδοση, Ιωάννινα 1979

«Βλεπτέον», Εκδόσεις: Δωδώνη, 2001

Έχω υπό έκδοση δύο νέες Ποιητικές Συλλογές:

«Πλαγίως» και «31 σχέδια και 1 γλυπτό ζητούν ποιητή» πάνω σε σχέδια του Γλύπτη Κυριάκου Ρόκου

Γεννήθηκα στα Ιωάννινα τον Αύγουστο του 1958. Είμαι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. και του Φ.Π.Ψ. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάστηκα ως δικηγόρος στα Ιωάννινα. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Έχω δημοσιεύσει ποιήματα, πεζά και κριτικά κείμενα στον τοπικό τύπο (Πρωινά Νέα) και στα περιοδικά Ηπειρωτική Εστία, Νέα Σκέψη και Φηγό. Κατά το παρελθόν, παρουσίαζα την εκπομπή «Έρως Πολιτισμού - Μία εκπομπή λόγου και τέχνης» στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων. Είμαι ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου, εταίρος της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών, μέλος του Δ.Σ. του Μεκείου Ιδρύματος και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας - Παραρτήματος Ιωαννίνων. Ακόμα, υπήρξα μέλος του Δ.Σ. και Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών και μέλος της καλλιτεχνικής Επιτροπής του Δημοτικού Θεάτρου Ιωαννίνων.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΡΓΑ