λογοτεχνεσ

ΜΑΝΤΕΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΕΠΙΘΕΤΟ:

ΜΑΝΤΕΛΗ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ:

ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Η αγάπη για την λογοτεχνία με οδήγησε στο να ανακαλύψω τον συγγραφικό λόγο μου.  Με την συγγραφή δημιουργήθηκε το πρώτο βιβλίο μου και ως εκ θαύματος κατάφερα να φέρω εις πέρας την ολοκλήρωσή του και τέλος την έκδοσή του.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Λάρισας. Γνωρίζω πολύ καλά την αγγλική γλώσσα. Μετά την πρώτη έκδοση του βιβλίου μου πλέον αναγνωρίζομαι ως συγγραφέας στο ευρύ κοινό.

Λατρεύω την ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων. Μου αρέσει η μουσική. Επίσης αγαπώ τα ταξίδια στην Ελλάδα. Επιθυμία μου είναι να ταξιδέψω στο εξωτερικό.

Με αστείρευτο χαμόγελο, αληθινή και ταπεινοφροσύνη μπορώ να διατυπώσω τα στοιχειά που διέπουν τον χαρακτήρα μου.

Το πρώτο κοινωνικό μυθηστόρημά μου, με τίτλο ‘ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ’ κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020.

Τέλος, θέλω να μοιραστώ τις απόψεις μου μαζί σας, να ανταλλάξω τις αναγνωστικές γνώμες σας και να αποκτήσω πρόσβαση στα δικά σας σχόλια για το βιβλίο μου.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΡΓΑ

ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΡΓΟΥ

Στην συγγραφή με οδήγησε η παρατήρηση της ζωής, η εξωτερίκευση του εσωτερικού κόσμου του ανθρώπου και η φανταστική πραγματικότητα του μυαλού να δημιουργεί εξωπραγματικούς κόσμους αποτυπώνοντάς τους στο χαρτί του συγγραφικού έργου μου.

Το πρώτο βιβλίο μου είναι ένα κοινωνικό μυθιστόρημα με αναφορές τόσο στην κοινωνική τάξη της πολιτείας, όσο και στον ρόλο της οικογενειακής κατάστασης του πληθυσμού. Βέβαια, το συγκεκριμένο βιβλίο αναφέρεται μόνο σε φανταστικούς ήρωες όπου διαδραματίζουν την ολοκλήρωση του. Ο κάθε χαρακτήρας έχει έναν δικό του τρόπο απόδοσης στην ένταση των συμβάντων. Τα γεγονότα που συνδράμου με εναλλαγές διαφορετικών δομών στις συμπεριφορές των ηρώων, αλλά και οι αλληλεπιδράσεις των δραματικών καταστάσεων αποτελούν μία εννιαία αντιστοιχία στην φύση του έργου.

Η αριστοκρατική ζωή. Ο αναγκαστικός αρραβώνας. Η πραγματοποίηση ενός γάμου και ο απόγονος στην εξουσία, είναι μερικά απο τα γεγονότα της πολυτάραχης ζωής της Σάρας. Η αδίστακτη Ελίζαμπεθ, οι πλεκτάνες, οι διαμάχες και τα πολιτικά συμφέροντα είναι το αποκορύφωμα που οδήγησαν στην ανατρεπτική πορεία της ζωής των ηρώων του βιβλίου.

 

Το πρώτο κοινωνικό μυθηστόρημά μου, με τίτλο ‘ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΉ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ’  κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020. Μέσα απo το οποίο, πλέον ως συγγραφέας, έγινα γνωστή στο αναγνωστικό κοινό.