ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ

ΖΑΡΡΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

ΟΝΟΜΑ:

ΧΡΥΣΑΝΘΗ

ΕΠΙΘΕΤΟ:

ΖΑΡΡΑ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ:

ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:

ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΚΕΡΑΣΟΒΟ

Γεννήθηκα το 1954 στην  Αγία Παρασκευή ( Κεράσοβο) της επαρχίας Κόνιτσας του  νομού Ιωαννίνων . Σε νηπιακή ηλικία μετακομίσαμε από τα Γιάννενα στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Μαρούσι που ζω μέχρι και σήμερα .

Είμαι απόφοιτος του 1ου Λυκείου Θηλέων Αμαρουσίου  και απόφοιτος  διετούς σχολής   λογιστικής και γραμματειακής υποστήριξης . Παράλληλα παρακολούθησα μαθήματα σχεδίου. Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα για μικρό χρονικό  διάστημα και στη συνέχεια διατηρούσα μια μικρή προσωπική επιχείρηση .

Τα τελευταία χρόνια είμαι  ενεργό μέλος της εικαστικής ομάδας στο κέντρο ‘Τέχνης και Πολιτισμού’ του Δήμου Αμαρουσίου .Έχω λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής με έργα σε μουσαμά με ακρυλικό χρώμα, ακουαρέλες και κάρβουνο σε χαρτί, επίσης  μικτές τεχνικές και κολλάζ . Τον τελευταίο καιρό ετοιμάζω μια ατομική έκθεση.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΡΓΑ