ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ

ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΝΟΜΑ:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΙΘΕΤΟ:

ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ:

ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:

ΑΜΜΟΤΟΠΟΣ ΑΡΤΑΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ

2004      Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, Αθήνα, πτυχίο Γλυπικής με Καθηγητή τον Θεόδωρο Παπαγιάννη. Εισαγωγή το 1998 ως ταλέντο στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών στο Α΄ Εργαστήριο Γλυπτικής με δάσκαλο τον  Θεόδωρο Παπαγιάννη. Παράλληλα, παρακολουθεί μαθήματα στο εργαστήριο φωτογραφίας με δάσκαλο τον κο Μπαμπούση και στο εργαστήριο Πολυμέσων-VIDEO με δάσκαλο τον Καθηγητή Σαντοριναίο Μάνθο. Στο τρίτο έτος προτείνεται από τον δάσκαλο του για υποτροφία και ολοκληρώνει τις σπουδές του το 2004 με βαθμό πτυχίου Άριστα 26/30.

1998      Σχολή Μαρμαροτεχνίας Τήνου. Εισαγωγή το 1995 στη Σχολή Μαρμαροτεχνίας Τήνου, όπου διδάχθηκε την τέχνη του μαρμάρου και αποφοιτά με αριστείο.

  • Μηχανολογία ΤΕΙ Πειραιώς. Παρακολούθηση επι τετραετίας (1988-1991) των μαθημάτων στο Τμήμα Μηχανολογίας του ΤΕΙ Πειραιώς.

1978      Πενταετή πρακολούθηση (1978-1983) μαθημάτων βιολιού και θεωρίας της μουσικής ωδείο Αργυρούπολης.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

2010   Eργάζεται ως υπεύθυνος στο εργαστήριο του μαρμάρου στη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας ως ΕΔΙΠ Ως υπεύθυνος εργαστηρίου έχει συμμετάσχει σε πολλά Συμπόσια γλυπτικής και WORKSHOP με σχολές του εξωτερικού. Έχει ευρεία εμπειρία στη διοργάνωση και στο συντονισμό συμποσίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων και workshop, επαγγελματικών σεμιναρίων, ομάδων εργασίας, κ.α.. Σημαντική είναι,  επίσης, η διδακτική εμπειρία του στο πλαίσιο βοήθειας εκπόνησης πτυχιακών εργασιών.

2005 έως σήμερα εργάζεται ως καθηγητής Εικαστικών στη Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

1998      εργάζεται για έξι μήνες στα αναστηλωτικά έργα του Παρθενώνα.

Εχει κάνει μία ατομική έκθεση και έχει πάρει μέρος σε ομαδικές και συμπόσια γλυπτικής ανα την Ελλάδα.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΡΓΑ