ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ

ΠΙΕΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΟΝΟΜΑ:

ΚΩΣΤΑΣ

ΕΠΙΘΕΤΟ:

ΠΙΕΤΑΣ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ:

ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:

ΜΥΡΣΙΝΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 Γεννήθηκα  το 1972, στην Πρέβεζα,και μεγάλωσα στο χωριό Μυρσίνη,τα τελευταία χρόνια ζω στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας,  με τη σύζυγό και το παιδί μου.
Από τα εφηβικά μου χρόνια έβρισκα ενδιαφέρουσα την Ιδέα του μετασχηματισμού μετάλλων ακατάλληλων πια για την αρχική τους χρήση σε έργα τέχνης .
Με το πέρασμα των χρόνων και την συνεχή ενασχόληση, που γινόταν όλο και πιο ενδιαφέρουσα για μένα, μετέτρεψα αυτή την απλή σκέψη των εφηβικών μου χρόνων στην δίκη μου αντίληψη της τέχνης. Η ζωγραφική είναι ακόμα μία ενασχόληση μου και εκφράζεται σε χαρτί με στυλό.
Έχω κάνει 8 ατομικές και 23 ομαδικές εκθέσεις.
Έργα μου από μέταλλα κοσμούν τον Δήμο της πρέβεζας,ομοίωμα φέρι μπόουτ σύμβολο της πόλης για πολλά χρόνια στα γραφεία του δήμου,ένας αρχαίος μουσικός στο πνευματικό κέντρο Πρέβεζας ( όαση) Δίαυλος.Στο πνευματικό κέντρο Δήμου Ιωαννιτών στην Αίθουσα Β. Πυρσινέλλα δύο αγαλματίδια αρχαίων μουσικών (πολυκάλαμος σύριξ και αυλός) .
Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου ένα ψαροκόκαλο και επίσης στο Παπάφειο Ίδρυμα Μητρόπολης Θεσσαλονίκης πίνακας με μεταλλικά στοιχεία.
Στο δημοτικό σχολείο Μαργαρώνας Πρέβεζας ένα έντομο 2,60m.
Στο ΕΠΑΛ Πρέβεζας πίνακας με μεταλλικά στοιχεία 2,50 χ2,50m με θέμα το σχολείο.

Είναι απόφοιτος του ΕΠΑΛ Πρεβεζας του τμήματος ηλεκτρολόγων.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΡΓΑ