ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ

ΟΝΟΜΑ:

ΝΑΤΑΛΙΑ

ΕΠΙΘΕΤΟ:

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ:

ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1974.Σπούδασε ζωγραφική στην Α.Σ.Κ.Τ Αθηνών,1992-1998, στο Δ΄ Εργαστήριο Ζωγραφικής ( Δ.Κοκκινίδη) και στο Β΄ Εργαστήριο Χαρακτικής,2000-2017, (Γ.Μήλιο,Β.Καζάκο,Β.Τσαλαματά,Μ.Αρφαρά.)

Έχει κάνει μια ατομική έκθεση και έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές

Το δέντρο

Το σύμβολο του δέντρου είναι κάτι που με απασχολεί σε όλη την ζωγραφική μου διαδρομή.  Συχνά πρωταγωνιστεί έχοντας τον κεντρικό ρόλο. Άλλοτε στέκει πιο διακριτικά. Σχεδόν πάντα κάπου υπάρχει μέσα στο έργο.  Φιλόξενο και συμπονετικό προς τον άνθρωπο αλλά και αποστασιοποιημένος παρατηρητής του ανθρώπινου δράματος.  Το δέντρο εξάλλου παράγει ισχυρούς   συνειρμούς , από την ρίζα που το κρατάει στη γη  έως τα κλαδιά που γυρεύουν διαρκώς τον ουρανό. Εικαστικά αποτελεί ανεξάντλητο πεδίο πειραματισμών και επιλογών συνθετικών όσο και εννοιολογικών.  Το δέντρο για μένα λειτουργεί λυτρωτικά. Σαν ένα κλειδί κατάλληλο για πολλές πόρτες που όμως, η καθεμιά κρύβει μια διαφορετική ιστορία.  

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΡΓΑ

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ

ΑΝΗΣΥΧΙΑ