ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ

ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΟΝΟΜΑ:

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΕΠΙΘΕΤΟ:

ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ:

ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Η Γεωργία Μπαλτογιάννη γεννήθηκε στα Γιάννενα όπου και διαμένει μέχρι σήμερα.

Είναι ερασιτέχνης ζωγράφος και ιδρυτικό μέλος της «Ηπειρωτικής Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών» καθώς και άλλων καλλιτεχνικών συλλόγων της πόλης. Πήρε μέρος σε μεγάλο αριθμό τοπικών εκθέσεων αλλά και σε πανελλήνιες εκθέσεις  με έργα ζωγραφικής και ξυλογλυπτικής.

Σε πολλές από τις εκθέσεις αυτές τα έργα της διακρίθηκαν και απέσπασαν ιδιαίτερα θετικές κριτικές, επαίνους και βραβεία. Στην παρούσα έκθεση  λαμβάνει μέρος με δύο έργα «Ο γιος μου» και «Παιδί», τα οποία ανήκουν σε οικογενειακή συλλογή.

Μέχρι σήμερα έλαβα μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις όπου με τίμησαν με τις θετικές κριτικές τους επισκέπτες, κριτικοί αλλά και άνθρωποι της τέχνης μεταξύ των οποίων οι Παναγιώτης Γράββαλος και Γιώργος Μαυροειδής. Με συγκίνηση συμμετέχω, σε  προχωρημένη πλέον ηλικία, στην έκθεση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας δίπλα σε καταξιωμένους Ηπειρώτες Καλλιτέχνες.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΡΓΑ

Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ

ΠΑΙΔΙ