ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ

ΜΗΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΟΝΟΜΑ:

ΕΙΡΗΝΗ

ΕΠΙΘΕΤΟ:

ΜΗΤΣΗ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ:

ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:

ΑΝΩ ΔΕΡΟΠΟΛΗ

Απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με κατεύθυνση τη ζωγραφική. Είναι μέλος του ΕΕΤΕ και του Σ.Π.Α.Σ.Ε.Τ.Η.

Συμμετείχε σε πολλές ομαδικές εκθέσεις όπως: «μικρόκοσμοι» (Πινακοθήκη Ιωαννίνων, 2020), Port-a-RT (Aρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας, 2017), Art31 (Πινακοθήκη Ιωαννίνων, 2016), Εικαστικές αναφορές στον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο - Εl Greco (Γενικά Αρχεία του Κράτους, Ιωάννινα, 2015), 27 Ηπειρώτες Εικαστικοί εκθέτουν στο Αργυρόκαστρο (Σ.Π.Α.Σ.Ε.Τ.Η, 2014), 7 Nέοι Eικαστικοί (Ζωσιμαία Ακαδημία Ιωαννίνων, 2013) Διεθνής Ημέρα Μουσείων, (Αρχαιολογικό Μουσείο Φλώρινας, 2013), Έκθεση Αποφοίτων του ΤΕΕΤ,  Το πρόσωπο του Καλλιτέχνη (gallery MYRO, Θεσσαλονίκη, 2012), Αrt-Athina με την ομάδα EN-ΦΛΩ (2011), Εικαστική έκθεση της ΠΟΦΠΠ (Παλαιό Αρσάκειο Πάτρας, 2011). Μηνιαία συμμετοχή με το τμήμα ψηφιδωτού στο απαιτητικό project ΄΄Η ανακατασκευή του Χάρτη της Madaba (Ioρδανία) της Ι.Μ. Αγ. Γερασίμου, Παλαιστίνη (2009).

Τον Ιούλιο του 2012 πραγματοποίησε την 1η της ατομική έκθεση ζωγραφικής με θέμα ΄΄Αυτοπροσωπογραφίες΄΄ στην Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων Φ.Σ.Φ.΄΄Ο Αριστοτέλης’’,  υπό την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων της Απελευθέρωσης της Φλώρινας από το τουρκικό ζυγό.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΡΓΑ