ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ

ΜΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΤΣΑ

ΟΝΟΜΑ:

ΕΥΑΓΓΕΛΙΤΣΑ

ΕΠΙΘΕΤΟ:

ΜΑΝΟΥ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ:

ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:

ΑΡΤΑ

Η Ευαγγελή (Λίτσα) Μάνου γεννήθηκε στην Άρτα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έμαθε να γράφει, να διαβάζει, να  ζωγραφίζει ,να σχεδιάζει, να σκέπτεται και με αυτά τα όπλα να πορεύεται στην ζωή της.

Με τα έργα της στην ζωγραφική θέλει να δώσει  χαρά, αισιοδοξία και ελπίδα στην ζωή μας. Δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε αντικείμενα που επιτέλεσαν τον σκοπό τους σε πρώτη φάση και τα ξαναζωντανεύει με χρώματα. Τα έργα της είναι ζωγραφισμένα με διάφορες τεχνικές πάνω σε κομμάτια ξύλινων επιφανειών.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις  ζωγραφικής και έχει οργανώσει αρκετές ατομικές σε κλειστούς και υπαίθριους χώρους.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΜΠΟΜΠΟΛΗ

Η κριτικός τέχνης και εικαστικός Σοφία Μπόμπολη μιλάει για τα εργα, (τις ζωγραφιές όπως η ίδια η καλλιτέχνης Ευαγγελίτσα Μάνου θέλει να τα ονομάζει) είναι έργα τέχνης και έκφρασης. Έργα που απεικονίζουν μια εξωτερική πραγματικότητα αλλά και μια εσωτερική πραγματικότητα που δηλώνει διάθεση δημιουργική για να εμπνεύσει, να διακοσμήσει, να ομορφύνει!

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΡΓΑ

Ασημένιο Φεγγάρι

Τετράπτυχο 95Χ50 εκ.με ακρυλικά χρώματα σε ξύλινες επιφάνειες

Ασπρα καραβια τα ονειρά μας

Σειρά 17 έργων, πίνακας 11ος ΓΛΑΡΟΠΟΥΛΙΑ