ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ

ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΟΝΟΜΑ:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΕΠΙΘΕΤΟ:

ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ:

ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:

ΒΟΥΡΜΠΙΑΝΗ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

Η Κατερίνα   Ασλανίδου  γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Kατάγεται , από την πλευρά της μητέρας της, από τη Βούρμπιανη Κόνιτσας και ζει στην Άρτα. Από το 1998-2003 σπούδασε ζωγραφική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας στο εργαστήριο  του Χρόνη Μπότσογλου, με καθηγητές τον Αριστοτέλη Τζάκο και Μανώλη Μεραμπελιώτη. Παρακολούθησε τα εργαστήρια σκηνογραφίας με καθηγητή τον Γ.Ζιάκα  και ψηφιδωτού με καθηγήτρια τη Δάφνη Αγγελίδου. Αποφοίτησε με άριστα. Εργάστηκε για 2 χρόνια στην Ιδιωτική εκπαίδευση ως δασκάλα εικαστικών σε παιδιά δημοτικού. Το 2005 διορίστηκε κι έκτοτε εργάζεται ως καθηγήτρια καλλιτεχνικών μαθημάτων στην πρωτοβάθμια, τη  δευτεροβάθμια, καθώς και την ειδική εκπαίδευση.

Ατομικές εκθέσεις

2015  “Εσωτερικά», ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΤΕΡΗΣ. Επιμέλεια: Ήρα-Παρασκευή Παπαποστόλου.

2011   “Εξωτική γεωμετρία», Πειραματικός χώρος «Ανάμεσα», Βοτανικός, Αθήνα.

 2012    Πνευματικό κέντρο Δήμου Αμαρουσίου.

2009  «Πορτρέτα στην αγορά», Αγορά Ερμούπολης Σύρου.  Διοργάνωση: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ερμούπολης και Βιομηχανικό μουσείο Ερμούπολης. Επιμέλεια: Μυρσίνη Ζορμπά.

2008, «Αποσπάσματα φύσης» Αίθουσα   Τέχνης «Μονόχωρο», Νέο Ψυχικό, Αθήνα. Επιμέλεια: Μεγακλής Ρογκάκος.

2006,  Αίθουσα τέχνης «Καλλιόπη», Χίος. Επιμέλεια Καλλιόπη Λιαδή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΡΓΑ